In het laatste deel van de sessie kwam de koers van Facebook toch weer opnieuw onder druk te staan. Uiteindelijk ging de koers weer 2,25% lager om niet zonder enige moeite boven 28 dollar te kunnen standhouden.

Euro verliest alle grond onder de voeten

Op de valutamarkten ging de koers van de euro opnieuw naar omlaag en ditmaal was de daling zelfs vrij fors. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2370 dollar betaald of bijna een vol procent minder dan het slotniveau van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,625%, of opnieuw een zeer forse daling. De beleggers blijven dus zekerheid opzoeken.

Goudprijs opnieuw hoger

Voor een troy ounce goud werd 1564,40 dollar betaald, of een winst van ruim 15 dollar. Daarmee werd het verlies van gisteren goedgemaakt.

Ruwe olie (US Crude) werd nogmaals goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 87,50 dollar betaald of een verlies van ruim 3,50%.

In het laatste deel van de sessie kwam de koers van Facebook toch weer opnieuw onder druk te staan. Uiteindelijk ging de koers weer 2,25% lager om niet zonder enige moeite boven 28 dollar te kunnen standhouden.Euro verliest alle grond onder de voeten Op de valutamarkten ging de koers van de euro opnieuw naar omlaag en ditmaal was de daling zelfs vrij fors. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2370 dollar betaald of bijna een vol procent minder dan het slotniveau van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,625%, of opnieuw een zeer forse daling. De beleggers blijven dus zekerheid opzoeken. Goudprijs opnieuw hoger Voor een troy ounce goud werd 1564,40 dollar betaald, of een winst van ruim 15 dollar. Daarmee werd het verlies van gisteren goedgemaakt. Ruwe olie (US Crude) werd nogmaals goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 87,50 dollar betaald of een verlies van ruim 3,50%.