De rebellen zijn opgerukt naar Sirte, de geboortestad van kolonel Khadaffi, maar hun opmars is stilgevallen alvorens deze stad werd werd bereikt. Frankrijk en het VK herhaalden nogmaals dat Khadaffi moet vertrekken.

Vanmorgen werd voor een vat ruwe olie in de elektronische handel van de New York Mercantile Exchange in Singapore 103,18 dollar betaald, of 80 dollarcent minder dan het slotniveau van gisteren.

Mark Pervan, head of commodity research bij Australia & New Zealand Banking Group Ltd. in Melbourne, is van mening dat het een positief punt is dat de situatie in het Midden-Oosten niet verder uit de hand loopt.

De rebellen zijn opgerukt naar Sirte, de geboortestad van kolonel Khadaffi, maar hun opmars is stilgevallen alvorens deze stad werd werd bereikt. Frankrijk en het VK herhaalden nogmaals dat Khadaffi moet vertrekken. Vanmorgen werd voor een vat ruwe olie in de elektronische handel van de New York Mercantile Exchange in Singapore 103,18 dollar betaald, of 80 dollarcent minder dan het slotniveau van gisteren. Mark Pervan, head of commodity research bij Australia & New Zealand Banking Group Ltd. in Melbourne, is van mening dat het een positief punt is dat de situatie in het Midden-Oosten niet verder uit de hand loopt.