Die corrigerende beweging zette zich vanmorgen verder. Zowel Saoedi-Arabië als het International Energy Agency verzekerden nogmaals dat er geen tekort aan ruwe olie op de markt is.

Vanmorgen werd in de elektronische handel van de New York Mercantile Exchange in Singapore 96,39 dollar betaald, of een daling met 89 dollarcent in vergelijking met het slotniveau van gisteren.

Tetsu Emori, commodity fund manager bij Astmax Ltd. in Tokio, is van mening dat de risico's op een forse stijging van de olieprijs in de afgelopen uren aanzienlijk kleiner zijn geworden. Voor Brent werd vanmorgen nog 110,53 dollar per vat betaald.

Die corrigerende beweging zette zich vanmorgen verder. Zowel Saoedi-Arabië als het International Energy Agency verzekerden nogmaals dat er geen tekort aan ruwe olie op de markt is. Vanmorgen werd in de elektronische handel van de New York Mercantile Exchange in Singapore 96,39 dollar betaald, of een daling met 89 dollarcent in vergelijking met het slotniveau van gisteren. Tetsu Emori, commodity fund manager bij Astmax Ltd. in Tokio, is van mening dat de risico's op een forse stijging van de olieprijs in de afgelopen uren aanzienlijk kleiner zijn geworden. Voor Brent werd vanmorgen nog 110,53 dollar per vat betaald.