Daarnaast is er uiteraard de vrees dat de Amerikaanse economie gaat blijven vertragen, waardoor de vraag naar olie en olieproducten in de VS verder zou gaan afnemen.

Mike Sander, investment adviseur bij Sander Capital Advisors in Seattle, is van mening dat er momenteel nauwelijks nieuws is dat de olieprijs kan ondersteunen. Sander sluit een verdere koersdaling niet uit.

Op de elektronische handel van de New York Mercantile Exchange kostte een vat ruwe olie vanmorgen in Singapore 72,54 dollar, of ruim een halve dollar minder als het slotniveau van gisteren.

Daarnaast is er uiteraard de vrees dat de Amerikaanse economie gaat blijven vertragen, waardoor de vraag naar olie en olieproducten in de VS verder zou gaan afnemen. Mike Sander, investment adviseur bij Sander Capital Advisors in Seattle, is van mening dat er momenteel nauwelijks nieuws is dat de olieprijs kan ondersteunen. Sander sluit een verdere koersdaling niet uit. Op de elektronische handel van de New York Mercantile Exchange kostte een vat ruwe olie vanmorgen in Singapore 72,54 dollar, of ruim een halve dollar minder als het slotniveau van gisteren.