De vraag is echter of aan die cijfers wel zo'n gewicht mag worden gehecht. In februari heeft de winter op het grondgebied van de Verenigde Staten lelijk huisgehouden en dat is ongetwijfeld niet zonder gevolgen bleven voor de evolutie van de werkloosheidsgraad en voor de jobcreatie.

De meeste economen verwachten dan ook een eerder gematigde reactie op de werkloosheidscijfers. Uiteraard wordt ook de toestand in Europa op de voet gevolgd, de Amerikaanse regering heeft al gedreigd tegen Rusland als dit land zijn agressieve houding niet matigt.

De vraag is echter of aan die cijfers wel zo'n gewicht mag worden gehecht. In februari heeft de winter op het grondgebied van de Verenigde Staten lelijk huisgehouden en dat is ongetwijfeld niet zonder gevolgen bleven voor de evolutie van de werkloosheidsgraad en voor de jobcreatie. De meeste economen verwachten dan ook een eerder gematigde reactie op de werkloosheidscijfers. Uiteraard wordt ook de toestand in Europa op de voet gevolgd, de Amerikaanse regering heeft al gedreigd tegen Rusland als dit land zijn agressieve houding niet matigt.