Voor een vat ruwe olie werd vanmorgen in de elektronische handel van de New York Mercantile Exchange 86,16 dollar betaald, of 20 dollarcent minder dan het slotniveau van gisteren.

Op de New York Mercantile Exchange werd een vat ruwe olie gisteren 1,60% duurder. Brent werd anderzijds 0,20% duurder, voor een vat Noordzee-olie werd vanmorgen 102,76 dollar betaald.

In verschillende landen in het Midden-Oosten blijft het onrustig, met onder andere zware rellen in Bahrein. Het ziet er niet naar uit dat de rust in de regio snel gaat terugkeren.

Voor een vat ruwe olie werd vanmorgen in de elektronische handel van de New York Mercantile Exchange 86,16 dollar betaald, of 20 dollarcent minder dan het slotniveau van gisteren. Op de New York Mercantile Exchange werd een vat ruwe olie gisteren 1,60% duurder. Brent werd anderzijds 0,20% duurder, voor een vat Noordzee-olie werd vanmorgen 102,76 dollar betaald. In verschillende landen in het Midden-Oosten blijft het onrustig, met onder andere zware rellen in Bahrein. Het ziet er niet naar uit dat de rust in de regio snel gaat terugkeren.