Vanmorgen werd in de elektronische handel op de elektronische markt van de New York Mercantile Exchange in Singapore iets meer dan 65 dollar betaald, of zowat een halve dollar minder als het slotniveau van gisteren.

De U.S. crude inventories zijn vorige week met 3,10 miljoen vaten gestegen, de benzinevoorraden waren 1,30 miljoen hoger. Dit bleek uit de cijfers die door het American Petroleum Institute werden bekendgemaakt.

De consensusverwachting was dat de olievoorraden zouden zijn gedaald. Vandaag maakt de Energy Department's Energy Information Administration haar eigen voorraadcijfers bekend.

Vanmorgen werd in de elektronische handel op de elektronische markt van de New York Mercantile Exchange in Singapore iets meer dan 65 dollar betaald, of zowat een halve dollar minder als het slotniveau van gisteren. De U.S. crude inventories zijn vorige week met 3,10 miljoen vaten gestegen, de benzinevoorraden waren 1,30 miljoen hoger. Dit bleek uit de cijfers die door het American Petroleum Institute werden bekendgemaakt. De consensusverwachting was dat de olievoorraden zouden zijn gedaald. Vandaag maakt de Energy Department's Energy Information Administration haar eigen voorraadcijfers bekend.