De voorraden aan ruwe olie stegen met 5,87 miljoen vaten, die aan benzine met 2,03 miljoen vaten. De stijging van de voorraden geeft aan dat van een opleving in de vraag in de VS nog steeds geen sprake is.

Vanmorgen werd in de electronische handel van de New York Mercantile Exchange gehandeld aan 75,43 dollar per vat, of een daling met 34 dollarcent ten opzichte van het slotniveau van gisteren.

Anthony Nunan, assistant general manager risk management bij Mitsubishi Corp. in Tokio is van mening dat de toename van de olievoorraden niet bepaald als een positief signaal mag worden beschouwd. Het vertrouwen in de Amerikaanse economie is niet bepaald groot, zo blijkt.

De voorraden aan ruwe olie stegen met 5,87 miljoen vaten, die aan benzine met 2,03 miljoen vaten. De stijging van de voorraden geeft aan dat van een opleving in de vraag in de VS nog steeds geen sprake is. Vanmorgen werd in de electronische handel van de New York Mercantile Exchange gehandeld aan 75,43 dollar per vat, of een daling met 34 dollarcent ten opzichte van het slotniveau van gisteren. Anthony Nunan, assistant general manager risk management bij Mitsubishi Corp. in Tokio is van mening dat de toename van de olievoorraden niet bepaald als een positief signaal mag worden beschouwd. Het vertrouwen in de Amerikaanse economie is niet bepaald groot, zo blijkt.