De olieprijs blijft in de buurt van het dieptepunt voor de afgelopen 10 weken noteren. Dat er druk is op de olieprijs, heeft onder andere ook te maken met het feit dat er voldoende olie op de markt voorradig is.

In de elektronische handel van de New York Mercantile Exchange werd vanmorgen in Singapore 85,73 dollar betaald, of 0,20% meer dan het slotniveau van afgelopen vrijdag in New York.

Jonathan Barratt, managing director bij Commodity Broking Services Pty in Sidney, is van mening dat de markt zich nu opnieuw gaat focussen op de fundamentals, zijnde de voorraden en de economische indicatoren.

De olieprijs blijft in de buurt van het dieptepunt voor de afgelopen 10 weken noteren. Dat er druk is op de olieprijs, heeft onder andere ook te maken met het feit dat er voldoende olie op de markt voorradig is. In de elektronische handel van de New York Mercantile Exchange werd vanmorgen in Singapore 85,73 dollar betaald, of 0,20% meer dan het slotniveau van afgelopen vrijdag in New York. Jonathan Barratt, managing director bij Commodity Broking Services Pty in Sidney, is van mening dat de markt zich nu opnieuw gaat focussen op de fundamentals, zijnde de voorraden en de economische indicatoren.