Daarnaast is er de olieprijs die maar geen vaste voet onder de grond vindt. Voor een vat ruwe olie moet momenteel nog iets meer dan 87,50 dollar worden betaald, of ruim 1% minder dan de slotkoers van gisteren. De goudprijs probeert inmiddels vaste voet aan de grond te krijgen.

Gisterenavond kwamen zowel Intel als Yahoo met kwartaalcijfers, maar geen van beide bedrijven kon met de resultaten echt overtuigen. Intel noteert licht lager en ook Yahoo moet wat terrein prijsgeven. Verder valt de koers van Apple terug naar een nieuw jaardieptepunt.

Daarnaast is er de olieprijs die maar geen vaste voet onder de grond vindt. Voor een vat ruwe olie moet momenteel nog iets meer dan 87,50 dollar worden betaald, of ruim 1% minder dan de slotkoers van gisteren. De goudprijs probeert inmiddels vaste voet aan de grond te krijgen. Gisterenavond kwamen zowel Intel als Yahoo met kwartaalcijfers, maar geen van beide bedrijven kon met de resultaten echt overtuigen. Intel noteert licht lager en ook Yahoo moet wat terrein prijsgeven. Verder valt de koers van Apple terug naar een nieuw jaardieptepunt.