In de elektronische handel van de New York Mercantile Exchange werd vanmorgen in Singapore 90,64 dollar betaald, of 13 dollarcent minder dan het slotniveau van gisterenavond.

Ben Westmore, Minerals and Energy Economist bij National Australia Bank Ltd. in Melbourne, is van mening dat alle geruchten nu wel in de olieprijs verrekend zitten. Zo was er gisteren het (valse) gerucht dat het Suezkanaal gesloten was.

Overigens lopen de Amerikaanse olievoorraden opnieuw op, zo bleek uit de cijfers die gisteren door het American Petroleum Institute werden bekendgemaakt. Het prijsverschil tussen West Texas en Brent is inmiddels gestegen tot meer dan 11 dollar.

In de elektronische handel van de New York Mercantile Exchange werd vanmorgen in Singapore 90,64 dollar betaald, of 13 dollarcent minder dan het slotniveau van gisterenavond. Ben Westmore, Minerals and Energy Economist bij National Australia Bank Ltd. in Melbourne, is van mening dat alle geruchten nu wel in de olieprijs verrekend zitten. Zo was er gisteren het (valse) gerucht dat het Suezkanaal gesloten was. Overigens lopen de Amerikaanse olievoorraden opnieuw op, zo bleek uit de cijfers die gisteren door het American Petroleum Institute werden bekendgemaakt. Het prijsverschil tussen West Texas en Brent is inmiddels gestegen tot meer dan 11 dollar.