K+S AG, de grootste verdeler van potash, ligt nog steeds goed op koers. De beurskoers bereikte zelfs het hoogste niveau sinds OAO Uralkali, de grootste producent van de meststof, uit een kartel opstapte. Bedoeling is om de productie ongestoord te kunnen verhogen.

De Russische editie van Forbes Magazine vermeldde dat de miljardairs Mikhail Gutseriev en Vladimir Evtushenkov een bod zullen uitbrengen op de 22% van de aandelen die in handen zijn van Suleiman Kerimov, wat kan leiden tot een wijziging in de strategie van het bedrijf.

K+S AG, de grootste verdeler van potash, ligt nog steeds goed op koers. De beurskoers bereikte zelfs het hoogste niveau sinds OAO Uralkali, de grootste producent van de meststof, uit een kartel opstapte. Bedoeling is om de productie ongestoord te kunnen verhogen. De Russische editie van Forbes Magazine vermeldde dat de miljardairs Mikhail Gutseriev en Vladimir Evtushenkov een bod zullen uitbrengen op de 22% van de aandelen die in handen zijn van Suleiman Kerimov, wat kan leiden tot een wijziging in de strategie van het bedrijf.