Bedrijven slagen er al een hele tijd in om meer dan behoorlijke cijfers te laten zien in een wereld met een zeer beperkte groei. Als de groei dan wat aantrekt zou dit zich onmiddellijk moeten vertalen in de resultaten. Binnenkort vernemen we meer over die resultaten.

Philippe Gijsels van BNP Paribas kijkt dan ook met veel interesse naar het verloop van het resultatensiezoen dat met Alcoa al op gang werd gefloten en ook natuurlijk naar de vooruitzichten die de bedrijven geven. De cijfers van Alcoa waren zeker niet slecht, maar kregen de koers niet in beweging.

Bedrijven slagen er al een hele tijd in om meer dan behoorlijke cijfers te laten zien in een wereld met een zeer beperkte groei. Als de groei dan wat aantrekt zou dit zich onmiddellijk moeten vertalen in de resultaten. Binnenkort vernemen we meer over die resultaten. Philippe Gijsels van BNP Paribas kijkt dan ook met veel interesse naar het verloop van het resultatensiezoen dat met Alcoa al op gang werd gefloten en ook natuurlijk naar de vooruitzichten die de bedrijven geven. De cijfers van Alcoa waren zeker niet slecht, maar kregen de koers niet in beweging.