De prospectus voor het aanbod is vanaf vandaag geldig voor alle investeerders. Hij kan gratis gedownload worden op de website van de financiële agent voor de transactie, KBC Securities (www.kbcsecurities.be), KBC Bank (www.kbc.be) en CBC Bank (www.cbc.be. Hij is ook beschikbaar op de website van de CFBA (www.cbfa.be).

De prospectus betreffende het overnamebod werd op 16 februari 2010 door de DFBA goedgekeurd en werd overgemaakt aan de Directieraad van IBt.

De directieraad van IBT zal zijn mening en standpunt over het aanbod bekendmaken door de uitgave van een onafhankelijke "memorie van antwoord", geschreven met de financiële bijstand van Petercam.

De memorie zal beschikbaar zijn zodra deze goedgekeurd werd door de CFBA. Ze zal beschikbaar zijn op de website van de onderneming: www.ibt-bebig.eu en op de website van de CFBA op www.cbfa.be.

De resultaten van het overnamebod zullen op 16 maart 2010 gepubliceerd worden.

De prospectus voor het aanbod is vanaf vandaag geldig voor alle investeerders. Hij kan gratis gedownload worden op de website van de financiële agent voor de transactie, KBC Securities (www.kbcsecurities.be), KBC Bank (www.kbc.be) en CBC Bank (www.cbc.be. Hij is ook beschikbaar op de website van de CFBA (www.cbfa.be). De prospectus betreffende het overnamebod werd op 16 februari 2010 door de DFBA goedgekeurd en werd overgemaakt aan de Directieraad van IBt. De directieraad van IBT zal zijn mening en standpunt over het aanbod bekendmaken door de uitgave van een onafhankelijke "memorie van antwoord", geschreven met de financiële bijstand van Petercam. De memorie zal beschikbaar zijn zodra deze goedgekeurd werd door de CFBA. Ze zal beschikbaar zijn op de website van de onderneming: www.ibt-bebig.eu en op de website van de CFBA op www.cbfa.be. De resultaten van het overnamebod zullen op 16 maart 2010 gepubliceerd worden.