De Oekraïne-affaire kan wel degelijk een impact hebben op de financiële markten. Volgens Richard Duncan, Chief Economist bij Blackhorse Asset Management, kan die impact zelfs langer blijven duren dan momenteel algemeen wordt aangenomen. Hij adviseert dan ook om de waakzaamheid niet te laten verslappen.

Rusland zal de vroegere deelrepubliek van de Sovjet-Unie niet zo maar loslaten, zodat het conflict nog lang kan aanslepen. Tegen die achtergrond zullen de beleggers steeds onzekerder worden en dat kan de aanleiding vormen voor onverwachte bewegingen op de financiële markten.

De Oekraïne-affaire kan wel degelijk een impact hebben op de financiële markten. Volgens Richard Duncan, Chief Economist bij Blackhorse Asset Management, kan die impact zelfs langer blijven duren dan momenteel algemeen wordt aangenomen. Hij adviseert dan ook om de waakzaamheid niet te laten verslappen. Rusland zal de vroegere deelrepubliek van de Sovjet-Unie niet zo maar loslaten, zodat het conflict nog lang kan aanslepen. Tegen die achtergrond zullen de beleggers steeds onzekerder worden en dat kan de aanleiding vormen voor onverwachte bewegingen op de financiële markten.