Bovendien is dit nog maar in het begin, want in de volgende jaren zullen de prijzen voor olie en aardgas geleidelijk aan verder verhoogd worden. Voor de komende 2 jaar wordt een verdubbeling van de prijs verwacht, tegen 2017 zullen de prijzen met 200% verhoogd worden.

De prijs voor Russisch aardgas zal tegen laatstgenoemd jaar met een factor zes verhoogd worden. De Oekraïne kan de volgende brandhaard voor een wereldcrisis worden, want het zal duidelijk zijn dat geen enkel land een dergelijke prijsverhoging heelhuids kan overleven.

Bovendien is dit nog maar in het begin, want in de volgende jaren zullen de prijzen voor olie en aardgas geleidelijk aan verder verhoogd worden. Voor de komende 2 jaar wordt een verdubbeling van de prijs verwacht, tegen 2017 zullen de prijzen met 200% verhoogd worden. De prijs voor Russisch aardgas zal tegen laatstgenoemd jaar met een factor zes verhoogd worden. De Oekraïne kan de volgende brandhaard voor een wereldcrisis worden, want het zal duidelijk zijn dat geen enkel land een dergelijke prijsverhoging heelhuids kan overleven.