De Amerikaanse centrale bank heeft bij wijze van spreken zoveel geld uit de lucht geplukt dat er in vrijwel alle segmenten van de markt zeepbellen zijn geblazen. Sommige van die zeepbellen komen pas laattijdig aan het daglicht, zoals bijvoorbeeld die in de groeimarkten.

Maar de grootste van alle zeepbellen is die op de obligatiemarkt, tenminste als we Casey mogen geloven. De obligatiezeepbel dreigt grotere vormen aan te nemen dan de vastgoedzeepbel destijds en de gevolgen van die laatste zijn nog altijd niet verteerd. Het wordt dus hout vasthouden.

De Amerikaanse centrale bank heeft bij wijze van spreken zoveel geld uit de lucht geplukt dat er in vrijwel alle segmenten van de markt zeepbellen zijn geblazen. Sommige van die zeepbellen komen pas laattijdig aan het daglicht, zoals bijvoorbeeld die in de groeimarkten. Maar de grootste van alle zeepbellen is die op de obligatiemarkt, tenminste als we Casey mogen geloven. De obligatiezeepbel dreigt grotere vormen aan te nemen dan de vastgoedzeepbel destijds en de gevolgen van die laatste zijn nog altijd niet verteerd. Het wordt dus hout vasthouden.