Syncora Holdings is de eerste bondverzekeraar sinds lang die met dergelijke waarschuwing uitpakt. De problemen houden verband met de nieuwe Foreclosure-crisis.

50 staten hebben een onderzoek geopend naar de praktijken die een aantal banken hebben gebruikt bij de gedwongen verkopen van huizen. Dat onderzoek kan in de komende maanden de koersen van mortgage bonds gaan beïnvloeden.

Syncora Holdings liet gisteren weten zo snel mogelijk een oplossing te zoeken voor de huidige problemen. Voorlopig is van echt grote problemen bij het bedrijf nog geen sprake.

Syncora Holdings is de eerste bondverzekeraar sinds lang die met dergelijke waarschuwing uitpakt. De problemen houden verband met de nieuwe Foreclosure-crisis. 50 staten hebben een onderzoek geopend naar de praktijken die een aantal banken hebben gebruikt bij de gedwongen verkopen van huizen. Dat onderzoek kan in de komende maanden de koersen van mortgage bonds gaan beïnvloeden. Syncora Holdings liet gisteren weten zo snel mogelijk een oplossing te zoeken voor de huidige problemen. Voorlopig is van echt grote problemen bij het bedrijf nog geen sprake.