Obligaties, goud en cash in portefeuille houden, zo luidt het advies van Roque. Er zijn verschillende factoren die deze fondsbeheerder er toe brengen om negatief te zijn voor de beurs.

Op de eerste plaats wordt er niet meer geluisterd naar goed nieuws. De resultaten over het tweede kwartaal - die nochtans van goede kwaliteit waren - kregen de koersen niet in beweging.

Ook fusies en overnames beïnvloeden het sentiment niet meer in positieve zin. Daarnaast zijn er de tegenvallende macro-economische indicatoren die tot voorzichtigheid oproepen.

Als technische analist maakt Roque zich echter vooral zorgen over het technisch plaatje, dat er allesbehalve schitterend uitziet. Bovendien lijken de technische indicatoren nog verder te verslechteren.

Obligaties, goud en cash in portefeuille houden, zo luidt het advies van Roque. Er zijn verschillende factoren die deze fondsbeheerder er toe brengen om negatief te zijn voor de beurs. Op de eerste plaats wordt er niet meer geluisterd naar goed nieuws. De resultaten over het tweede kwartaal - die nochtans van goede kwaliteit waren - kregen de koersen niet in beweging. Ook fusies en overnames beïnvloeden het sentiment niet meer in positieve zin. Daarnaast zijn er de tegenvallende macro-economische indicatoren die tot voorzichtigheid oproepen. Als technische analist maakt Roque zich echter vooral zorgen over het technisch plaatje, dat er allesbehalve schitterend uitziet. Bovendien lijken de technische indicatoren nog verder te verslechteren.