Euro valt terug onder 1,35 dollar

Op de valutamarkten moest de euro terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3137 dollar betaald, of ruim een driekwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,792%, of bijna 3% meer dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs onderuit, olieprijs beperkt schade

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1244 dollar betaald, of bijna 2,50% minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd opnieuw iets minder dan 93,75 dollar betaald of een kwart procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro valt terug onder 1,35 dollar Op de valutamarkten moest de euro terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3137 dollar betaald, of ruim een driekwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,792%, of bijna 3% meer dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs onderuit, olieprijs beperkt schade Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1244 dollar betaald, of bijna 2,50% minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd opnieuw iets minder dan 93,75 dollar betaald of een kwart procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.