Het grootste gevaar ligt volgens Casey op de obligatiemarkten, waar zich een grotere catastrofe aan het voltrekken is dan destijds op de vastgoedmarkten. In zijn druk gelezen Casey Daily Dispatch newsletter legt Casey uit dat beleggers in obligaties driemaal gevaar lopen.

Op de eerste plaats lopen ze het risico op een default, anders gezegd een bankroet van de emittent. Daar komen nog eens de gevaren op een grote rentestijging en op inflatie bovenop. De obligatiezeepbel zal vroeg of laat ontploffen zonder dat duidelijk is wanneer dat zal gebeuren.

Het grootste gevaar ligt volgens Casey op de obligatiemarkten, waar zich een grotere catastrofe aan het voltrekken is dan destijds op de vastgoedmarkten. In zijn druk gelezen Casey Daily Dispatch newsletter legt Casey uit dat beleggers in obligaties driemaal gevaar lopen. Op de eerste plaats lopen ze het risico op een default, anders gezegd een bankroet van de emittent. Daar komen nog eens de gevaren op een grote rentestijging en op inflatie bovenop. De obligatiezeepbel zal vroeg of laat ontploffen zonder dat duidelijk is wanneer dat zal gebeuren.