Daardoor is de vraag naar aandelen opnieuw toegenomen. Michael Franzese, managing director en head of Treasury trading bij Wunderlich Securities Inc. in New York, is van mening dat op deze manier de situatie op de financiële markten opnieuw wordt rechtgetrokken.

De beurzen hielden tot dusver namelijk vrij goed stand, terwijl de obligatiemarkten al opnieuw een recessie hadden verrekend. Vorige week vond er dan ook een inverse relatie tussen aandelen en obligaties plaats.

Franzese is van mening dat de situatie verder gaat opklaren en hij adviseert dan ook om de posities in staatsobligaties af te bouwen. Dat gebeurt dan ook bij voorkeur in geval van een opwaartse beweging.

Daardoor is de vraag naar aandelen opnieuw toegenomen. Michael Franzese, managing director en head of Treasury trading bij Wunderlich Securities Inc. in New York, is van mening dat op deze manier de situatie op de financiële markten opnieuw wordt rechtgetrokken. De beurzen hielden tot dusver namelijk vrij goed stand, terwijl de obligatiemarkten al opnieuw een recessie hadden verrekend. Vorige week vond er dan ook een inverse relatie tussen aandelen en obligaties plaats. Franzese is van mening dat de situatie verder gaat opklaren en hij adviseert dan ook om de posities in staatsobligaties af te bouwen. Dat gebeurt dan ook bij voorkeur in geval van een opwaartse beweging.