De obligatiemarkten kunnen zich op een keerpunt bevinden, waarbij hij een belangrijke omslag ziet gebeuren aan het lange einde van de curve. Volgens Gartman hebben de obligatiekoersen hun piekniveaus al 14 maanden geleden bereikt, meer bepaald in de herfst van 2011.

Gartman gelooft dat het vet van de soep is, hij is zeer bearish geworden voor Amerikaanse staatsobligaties en zal dat voorlopig ook wel blijven. De obligatiemarkten hebben een lange stierenmarkt achter de rug, het feest is nu gedaan en zal niet snel opnieuw beginnen.

De obligatiemarkten kunnen zich op een keerpunt bevinden, waarbij hij een belangrijke omslag ziet gebeuren aan het lange einde van de curve. Volgens Gartman hebben de obligatiekoersen hun piekniveaus al 14 maanden geleden bereikt, meer bepaald in de herfst van 2011. Gartman gelooft dat het vet van de soep is, hij is zeer bearish geworden voor Amerikaanse staatsobligaties en zal dat voorlopig ook wel blijven. De obligatiemarkten hebben een lange stierenmarkt achter de rug, het feest is nu gedaan en zal niet snel opnieuw beginnen.