Obligatiebelegger Josh Brown wijst op de nog steeds grote inflow op de obligatiemarkten. Volgens Brown kan de slinger vroeg of laat naar de andere kant doorslaan, waardoor er een bloedbad van ongekende omvang zou worden ingeluid. Het staat volgens Brown als een paal boven water dat die bearmarkt er komt.

Opletten met obligaties uit de groeilanden

De slachtpartij bij de obligaties zal volgens Brown dusdanige proporties aannemen dat er bloed over de straat zal vloeien. Heel wat obligatiefondsen zullen de kaalslag niet overleven. Maar het gevaar loert niet alleen uit de hoek van de staatsobligaties van de zogenaamd veilige landen.

Matthew Boesler wijst namelijk op een ander gevaar, meer bepaald dat van de vlucht naar de obligaties van de groeilanden. De influx bij de obligatiefondsen heeft zo'n proporties aangenomen dat deze gedwongen steeds meer in groeilanden te beleggen. Daardoor zullen deze obligaties mee in het bloedbad betrokken worden, met alle gevolgen van dien.

Obligatiebelegger Josh Brown wijst op de nog steeds grote inflow op de obligatiemarkten. Volgens Brown kan de slinger vroeg of laat naar de andere kant doorslaan, waardoor er een bloedbad van ongekende omvang zou worden ingeluid. Het staat volgens Brown als een paal boven water dat die bearmarkt er komt. Opletten met obligaties uit de groeilanden De slachtpartij bij de obligaties zal volgens Brown dusdanige proporties aannemen dat er bloed over de straat zal vloeien. Heel wat obligatiefondsen zullen de kaalslag niet overleven. Maar het gevaar loert niet alleen uit de hoek van de staatsobligaties van de zogenaamd veilige landen. Matthew Boesler wijst namelijk op een ander gevaar, meer bepaald dat van de vlucht naar de obligaties van de groeilanden. De influx bij de obligatiefondsen heeft zo'n proporties aangenomen dat deze gedwongen steeds meer in groeilanden te beleggen. Daardoor zullen deze obligaties mee in het bloedbad betrokken worden, met alle gevolgen van dien.