En de obligatiemarkten? Een oase van rust. Neem nu volgens Wilfried Steentjes van Steentjes Vermogensbeheer de Italiaanse 10 jarige leningen.

Het land heeft haar bekende politieke chaos die alleen was op te lossen door iemand die iemand te verplichten tot zijn 95ste door te werken.

Dat zou het sein kunnen zijn voor investeerders om massaal te vertrekken uit dit land. Maar het rendement op de gememoreerde leningen daalde van 4,34% naar 4,23%. Weinig volatiliteit want hoog/laag over de week was 4,35/4,18%.

En de obligatiemarkten? Een oase van rust. Neem nu volgens Wilfried Steentjes van Steentjes Vermogensbeheer de Italiaanse 10 jarige leningen. Het land heeft haar bekende politieke chaos die alleen was op te lossen door iemand die iemand te verplichten tot zijn 95ste door te werken. Dat zou het sein kunnen zijn voor investeerders om massaal te vertrekken uit dit land. Maar het rendement op de gememoreerde leningen daalde van 4,34% naar 4,23%. Weinig volatiliteit want hoog/laag over de week was 4,35/4,18%.