De olieprijs ligt ruim onder oude piekniveau's en groei van de geldhoeveelheid door de stimuleringsprogramma's van de overheid moeten nog op stoom komen. Zo is van de beschikbare USD 787 miljard van het Amerikaanse stimuleringsprogramma pas 10% (USD 81 miljard) werkelijk uitgegeven.

De obligatiemarkt komt tot de conclusie dat er op dit moment geen aanleiding bestaat voor ongerustheid. De kapitaalmarktrente daalt zelfs licht en dat doet vermoeden dat op de aandelenmarkt de positieve trend nog wel even aanhoudt.

De olieprijs ligt ruim onder oude piekniveau's en groei van de geldhoeveelheid door de stimuleringsprogramma's van de overheid moeten nog op stoom komen. Zo is van de beschikbare USD 787 miljard van het Amerikaanse stimuleringsprogramma pas 10% (USD 81 miljard) werkelijk uitgegeven. De obligatiemarkt komt tot de conclusie dat er op dit moment geen aanleiding bestaat voor ongerustheid. De kapitaalmarktrente daalt zelfs licht en dat doet vermoeden dat op de aandelenmarkt de positieve trend nog wel even aanhoudt.