David Rosenberg van Gluskin Sheff spreekt van een half bloedbad op de obligatiemarkten, waarbij er alleszins sprake is van een zekere mate van overdrijving. Rosenberg durft in verband met obligaties zelfs het woord bloedbad in de mond nemen, zo groot is in sommige gevallen de schade.

Dat is bijvoorbeeld in de Verenigde Staten het geval op de markt voor locale overheden, waar de fundamentals nochtans niet zijn veranderd. Beleggers met enige risico-appetijt kunnen op deze markt hun kans wagen, de kansen op stevige winsten zijn relatief groot.

David Rosenberg van Gluskin Sheff spreekt van een half bloedbad op de obligatiemarkten, waarbij er alleszins sprake is van een zekere mate van overdrijving. Rosenberg durft in verband met obligaties zelfs het woord bloedbad in de mond nemen, zo groot is in sommige gevallen de schade. Dat is bijvoorbeeld in de Verenigde Staten het geval op de markt voor locale overheden, waar de fundamentals nochtans niet zijn veranderd. Beleggers met enige risico-appetijt kunnen op deze markt hun kans wagen, de kansen op stevige winsten zijn relatief groot.