Dublin is bereid om 20 dollarcent voor elke euro te betalen, dit voor het totaal van de 1,60 miljard aan schulden die Allied Irish Banks heeft uitstaan. De groep wijst dit voorstel categoriek af.

De problemen van Allied Irish Banks dateren niet van vandaag of gisteren, de bank ging twee jaar geleden al de facto failliet. Obligatiehouders voor een totaal bedrag van 690 miljoen euro weigeren het voorstel.

Allied Irish Banks is echter van mening dat de obligatiehouders die

niet akkoord gaan met het voorstel nog meer geld dreigen kwijt te raken. In geval van een faillissement dreigen ze slechts 0,10% van hun investering terug te krijgen.

Dublin is bereid om 20 dollarcent voor elke euro te betalen, dit voor het totaal van de 1,60 miljard aan schulden die Allied Irish Banks heeft uitstaan. De groep wijst dit voorstel categoriek af. De problemen van Allied Irish Banks dateren niet van vandaag of gisteren, de bank ging twee jaar geleden al de facto failliet. Obligatiehouders voor een totaal bedrag van 690 miljoen euro weigeren het voorstel. Allied Irish Banks is echter van mening dat de obligatiehouders die niet akkoord gaan met het voorstel nog meer geld dreigen kwijt te raken. In geval van een faillissement dreigen ze slechts 0,10% van hun investering terug te krijgen.