Obligatiehandelaren stellen dat dit allemaal onmogelijk goed kan aflopen, vroeg of laat zal er een fatale klap komen die de obligatiemarkt op hun kop zullen zetten. Het spreekt voor zichzelf dat die klap een grote schade zal toebrengen in de rangen van de beleggers.

Guy Haselmann van Scotiabank is van mening dat de FED de controle over de situatie volledig zal kwijtraken. Ze zal proberen een exit strategie te voeren die helaas pijnlijk zal mislukken. Het zal op dat moment zijn dat de situatie op de obligatiemarkten volledig tilt zal slaan.

Obligatiehandelaren stellen dat dit allemaal onmogelijk goed kan aflopen, vroeg of laat zal er een fatale klap komen die de obligatiemarkt op hun kop zullen zetten. Het spreekt voor zichzelf dat die klap een grote schade zal toebrengen in de rangen van de beleggers. Guy Haselmann van Scotiabank is van mening dat de FED de controle over de situatie volledig zal kwijtraken. Ze zal proberen een exit strategie te voeren die helaas pijnlijk zal mislukken. Het zal op dat moment zijn dat de situatie op de obligatiemarkten volledig tilt zal slaan.