Maar vaak wordt er geen rekening gehouden met het feit dat Obamacare als zoveelste zwarte gat in de Amerikaanse begroting moet worden beschouwd. Het programma is één van de vele die niet meegeteld worden in de officiële berekening van de overheidschuld.

Dat belet echter niet dat het de belastingbetalers (veel) geld kost. Al die uitgaven samen doen de Amerikaanse overheidsschulden exponentieel stijgen, waardoor uiteindelijk een bankroet onvermijdelijk zal worden. Het al geslagen zwarte gat zal nooit of te nooit door belastingverhogingen gevuld kunnen worden.

Maar vaak wordt er geen rekening gehouden met het feit dat Obamacare als zoveelste zwarte gat in de Amerikaanse begroting moet worden beschouwd. Het programma is één van de vele die niet meegeteld worden in de officiële berekening van de overheidschuld. Dat belet echter niet dat het de belastingbetalers (veel) geld kost. Al die uitgaven samen doen de Amerikaanse overheidsschulden exponentieel stijgen, waardoor uiteindelijk een bankroet onvermijdelijk zal worden. Het al geslagen zwarte gat zal nooit of te nooit door belastingverhogingen gevuld kunnen worden.