De administratie van president Barack Obama heeft beloofd dat de problemen met de website tegen het einde van deze maand opgelost zullen zijn, George gelooft daar echter niets van. De professor management aan de Harvard Business School stelt dat de politiek hier geen oplossing kan aanreiken.

Hij stelt voor dat de privé-sector onder de arm zou genomen worden om oplossingen aan te reiken. George waarschuwt voor een explosieve stijging van de kosten van de gezondheidszorg onder de volgende president. Pas dan zal duidelijk worden hoe groot de schade is die werd aangericht aan het systeem van de gezondheidszorg.

De administratie van president Barack Obama heeft beloofd dat de problemen met de website tegen het einde van deze maand opgelost zullen zijn, George gelooft daar echter niets van. De professor management aan de Harvard Business School stelt dat de politiek hier geen oplossing kan aanreiken. Hij stelt voor dat de privé-sector onder de arm zou genomen worden om oplossingen aan te reiken. George waarschuwt voor een explosieve stijging van de kosten van de gezondheidszorg onder de volgende president. Pas dan zal duidelijk worden hoe groot de schade is die werd aangericht aan het systeem van de gezondheidszorg.