Obamacare is één grote flop, wat de president ook zegt. Dat is alleszins de mening van Tyler Durden, de man achter de invloedrijke blog Zero Hedge. Obama doet alsof Obamacare een wonderbaarlijke verwezenlijking is van zijn regering, maar dat is volgens Durden pure desinformatie.

De regering heeft in de afgelopen maanden massa's geld uitgegeven voor advertenties om reclame te maken voor Obamacare, kwestie van maar te kunnen komen vertellen dat de Amerikanen massaal kiezen voor de nieuwe vorm van gezondheidsverzekering. Obama heeft met Obamacare echter veel beloften gedaan die hij niet zal kunnen inlossen.

Obamacare is één grote flop, wat de president ook zegt. Dat is alleszins de mening van Tyler Durden, de man achter de invloedrijke blog Zero Hedge. Obama doet alsof Obamacare een wonderbaarlijke verwezenlijking is van zijn regering, maar dat is volgens Durden pure desinformatie. De regering heeft in de afgelopen maanden massa's geld uitgegeven voor advertenties om reclame te maken voor Obamacare, kwestie van maar te kunnen komen vertellen dat de Amerikanen massaal kiezen voor de nieuwe vorm van gezondheidsverzekering. Obama heeft met Obamacare echter veel beloften gedaan die hij niet zal kunnen inlossen.