Er is op deze markt geen enkele transparantie, ook van concurrentie is nauwelijks sprake. In deze wirwar heeft president Barack Obama met zijn Obamacare verandering in willen brengen, maar in de praktijk heeft hi de situatie alleen maar erger gemaakt dan ze al was.

Obamacare is de neutronenbom die de Amerikaanse economie uiteindelijk zal vernietigen, aldus Durden. De ziekteverzekering ondermijnt de tewerkstelling en zal op termijn tal van kleinere bedrijven zuur opbreken. De uiteindelijke schade zal uiteindelijk zo groot zijn dat we ons die nu amper kunnen voorstellen.

Er is op deze markt geen enkele transparantie, ook van concurrentie is nauwelijks sprake. In deze wirwar heeft president Barack Obama met zijn Obamacare verandering in willen brengen, maar in de praktijk heeft hi de situatie alleen maar erger gemaakt dan ze al was. Obamacare is de neutronenbom die de Amerikaanse economie uiteindelijk zal vernietigen, aldus Durden. De ziekteverzekering ondermijnt de tewerkstelling en zal op termijn tal van kleinere bedrijven zuur opbreken. De uiteindelijke schade zal uiteindelijk zo groot zijn dat we ons die nu amper kunnen voorstellen.