Dus liep de president ook een paar kleinere deukjes op. Maar inmiddels zijn die kleine deukjes serieuze deuken geworden. Er was op de eerste plaats de NSA-spionagezaak, die de Amerikanen het idee heeft gegeven dat hun president het buitenland tegen zich in het harnas jaagt.

Maar het ergste moet nog komen: Obamacare dreigt een farce en blamage van jewelste te worden. Laat nu die hervorming van de gezondheidswet precies het paradepaardje zijn waar de zittende president mee had willen uitpakken. De afgang van Barack Obama begint stilaan droevige proporties aan te nemen.

Dus liep de president ook een paar kleinere deukjes op. Maar inmiddels zijn die kleine deukjes serieuze deuken geworden. Er was op de eerste plaats de NSA-spionagezaak, die de Amerikanen het idee heeft gegeven dat hun president het buitenland tegen zich in het harnas jaagt. Maar het ergste moet nog komen: Obamacare dreigt een farce en blamage van jewelste te worden. Laat nu die hervorming van de gezondheidswet precies het paradepaardje zijn waar de zittende president mee had willen uitpakken. De afgang van Barack Obama begint stilaan droevige proporties aan te nemen.