In dat geval heeft hij zijn werk niet goed gedaan. Ofwel wist hij het wel en in dat geval zal de rest van de wereld zich eens ernstig boos maken op de Verenigde Staten. Maar niet alleen het buitenland maakt Obama het leven zuur. In eigen land wordt hij achtervolgd door Obamacare.

De website van de hervormde gezondheidsdienst is gecrasht en het zal een tijdje duren alvorens die weer naar behoren functioneert. Deze week zal Obama op een aantal hoorzittingen antwoord op een aantal vervelende vragen moeten geven. Inmiddels blijft het sentiment op de Amerikaanse beurzen afwachtend.

In dat geval heeft hij zijn werk niet goed gedaan. Ofwel wist hij het wel en in dat geval zal de rest van de wereld zich eens ernstig boos maken op de Verenigde Staten. Maar niet alleen het buitenland maakt Obama het leven zuur. In eigen land wordt hij achtervolgd door Obamacare. De website van de hervormde gezondheidsdienst is gecrasht en het zal een tijdje duren alvorens die weer naar behoren functioneert. Deze week zal Obama op een aantal hoorzittingen antwoord op een aantal vervelende vragen moeten geven. Inmiddels blijft het sentiment op de Amerikaanse beurzen afwachtend.