Maar in de Verenigde Staten zelf groeit het ongenoegen over de gulheid van de president. Hij gaat in andere delen van de wereld de hoogste noden lenigen, maar vergeet dat er in eigen land ook van alles misloopt. Obama wil de wereld redden maar ziet niet dat de VS zelf in een diep gat valt.

Kiev zou miljarden dollars krijgen, terwijl er geen geld beschikbaar is om het bankroete Detroit ter hulp te komen. In de grote Amerikaanse steden staat de hele infrastructuur, water, gas en elektriciteit, op instorten. Vraag is hoe lang de Amerikanen dit allemaal nog zullen dulden.

Maar in de Verenigde Staten zelf groeit het ongenoegen over de gulheid van de president. Hij gaat in andere delen van de wereld de hoogste noden lenigen, maar vergeet dat er in eigen land ook van alles misloopt. Obama wil de wereld redden maar ziet niet dat de VS zelf in een diep gat valt. Kiev zou miljarden dollars krijgen, terwijl er geen geld beschikbaar is om het bankroete Detroit ter hulp te komen. In de grote Amerikaanse steden staat de hele infrastructuur, water, gas en elektriciteit, op instorten. Vraag is hoe lang de Amerikanen dit allemaal nog zullen dulden.