Obama liet gisteren weten dat hij het bereikte compromis zal ondersteunen, waardoor de belastingverlaging met twee jaar zou worden verlengd. Dit gegeven kan een eindejaarsrally op Wall Street inluiden.

Anderzijds zouden de werkloosheidsuitkeringen tot 13 maanden worden verlengd. Gebeurt die verlenging niet, dan dreigen miljoenen Amerikanen hun enige inkomen te verliezen.

Het Witte Huis kondigde tevens een verlaging van de Social Security tax voor arbeiders tot 4,20% aan, komende van 6,20%. De verlaging geldt voor een periode van één jaar.

Obama liet gisteren weten dat hij het bereikte compromis zal ondersteunen, waardoor de belastingverlaging met twee jaar zou worden verlengd. Dit gegeven kan een eindejaarsrally op Wall Street inluiden. Anderzijds zouden de werkloosheidsuitkeringen tot 13 maanden worden verlengd. Gebeurt die verlenging niet, dan dreigen miljoenen Amerikanen hun enige inkomen te verliezen. Het Witte Huis kondigde tevens een verlaging van de Social Security tax voor arbeiders tot 4,20% aan, komende van 6,20%. De verlaging geldt voor een periode van één jaar.