Hij goochelt weliswaar met miljarden dollars aan beloofde steun aan de Oekraïne, maar vergeet te zeggen dat hij daarvoor de steun van het Congres nodig heeft. Bovendien ageert Obama alsof er van een vrije markt geen sprake meer is, hij geeft de indruk dat hij en hij alleen kan beslissen waar het aardgas naar toe zal vloeien.

De realiteit is dat de prijzen voor aardgas voor gezinnen in de Oekraïne vanaf 1 mei met 50% zullen stijgen, Obama of geen Obama. Bovendien zal de Oekraïne gedwongen zijn om vanaf juli ook de prijzen voor andere nutsvoorzieningen met 40% te verhogen. De woorden van Barack Obama zullen dan wel heel bitter klinken.

Hij goochelt weliswaar met miljarden dollars aan beloofde steun aan de Oekraïne, maar vergeet te zeggen dat hij daarvoor de steun van het Congres nodig heeft. Bovendien ageert Obama alsof er van een vrije markt geen sprake meer is, hij geeft de indruk dat hij en hij alleen kan beslissen waar het aardgas naar toe zal vloeien. De realiteit is dat de prijzen voor aardgas voor gezinnen in de Oekraïne vanaf 1 mei met 50% zullen stijgen, Obama of geen Obama. Bovendien zal de Oekraïne gedwongen zijn om vanaf juli ook de prijzen voor andere nutsvoorzieningen met 40% te verhogen. De woorden van Barack Obama zullen dan wel heel bitter klinken.