Daardoor zag de beurs zich gedwongen om een belangrijke waarde-afschrijving te doen. Het netto verlies over het vierde kwartaal bedroeg $1,34 mrd, tegenover een winst van $156 mln tijdens het vierde kwart van 2007.

Het verlies per aandeel liep op tot $5,06. Zonder rekening te houden met eenmalige factoren werd $137 mln verdiend, tegenover $173 mln tijdens dezelfde periode een jaar eerder.

Michael S. Geltzeiler, executive vice president en chef financial officer van de groep, stelde dat de vooruitzichten voor 2008 uitdagend blijven en dat de concurrentiedruk toeneemt.

Daardoor zag de beurs zich gedwongen om een belangrijke waarde-afschrijving te doen. Het netto verlies over het vierde kwartaal bedroeg $1,34 mrd, tegenover een winst van $156 mln tijdens het vierde kwart van 2007. Het verlies per aandeel liep op tot $5,06. Zonder rekening te houden met eenmalige factoren werd $137 mln verdiend, tegenover $173 mln tijdens dezelfde periode een jaar eerder. Michael S. Geltzeiler, executive vice president en chef financial officer van de groep, stelde dat de vooruitzichten voor 2008 uitdagend blijven en dat de concurrentiedruk toeneemt.