Ook in Brussel staan er nogal wat cijfers op de agenda. Vandaag kon Barco met de cijfers niet echt bekoren, hoewel van een afstraffing van de koers ook weer geen sprake was.

Nyrstar ontving een gepaste beloning voor meevallende cijfers, de magere vooruitzichten kwamen Umicore anderzijds duur te staan.

De BEL 20 gaf bijna een half procent prijs en noteert nu onder 2500. Op de valutamarkten gaf de euro terrein prijs na afloop van de ECB-meeting. President Mario Draghi van de Europese Centrale Bank stelde dat de Europese economie zwak blijft en dat de inflatie in de gaten wordt gehouden.

Ook in Brussel staan er nogal wat cijfers op de agenda. Vandaag kon Barco met de cijfers niet echt bekoren, hoewel van een afstraffing van de koers ook weer geen sprake was. Nyrstar ontving een gepaste beloning voor meevallende cijfers, de magere vooruitzichten kwamen Umicore anderzijds duur te staan. De BEL 20 gaf bijna een half procent prijs en noteert nu onder 2500. Op de valutamarkten gaf de euro terrein prijs na afloop van de ECB-meeting. President Mario Draghi van de Europese Centrale Bank stelde dat de Europese economie zwak blijft en dat de inflatie in de gaten wordt gehouden.