Fiat heeft het vierde kwartaal van vorig boekjaar met een negatief resultaat afgesloten. Het verlies bedroeg €281 mln, tegenover een verlies van €163 tijdens dezelfde periode twaalf maanden voordien.

Het verlies was hoofdzakelijk te wijten aan een terugval in de verkopen van zware vrachtwagens en bouwmaterialen. De verkopen van kleine goedkope wagens stegen anderzijds.

De Brusselse beurs noteert nog steeds in de plus, met een winst van bijna 1% voor de BEL 20. De index worstelt nog steeds met de kaap van 2500.

Op de brede markt is Nyrstar een opgemerkte stijger, nadat Morgan Stanley vanmorgen een advies 'overwogen' voor dit aandeel gaf.

Fiat heeft het vierde kwartaal van vorig boekjaar met een negatief resultaat afgesloten. Het verlies bedroeg €281 mln, tegenover een verlies van €163 tijdens dezelfde periode twaalf maanden voordien. Het verlies was hoofdzakelijk te wijten aan een terugval in de verkopen van zware vrachtwagens en bouwmaterialen. De verkopen van kleine goedkope wagens stegen anderzijds. De Brusselse beurs noteert nog steeds in de plus, met een winst van bijna 1% voor de BEL 20. De index worstelt nog steeds met de kaap van 2500. Op de brede markt is Nyrstar een opgemerkte stijger, nadat Morgan Stanley vanmorgen een advies 'overwogen' voor dit aandeel gaf.