De obligaties van de PIIGS-landen kenden volgens professor Stefan Duchateau een spectaculair herstel, in het zog van een recordrace op de Europese beurzen.

De belegger werd zo op basis van karikaturale standpunten een flinke neus gezet maar er volgt nooit een publieke afrekening voor gemiste kansen in de publieke fora. Enkel dalingen worden uitvergroot zodat aan een investeerder steeds de financiële actualiteit vanuit een vertekend perspectief wordt toegelicht.

De oplossing voor het Eurozone probleem was nochtans relatief eenvoudig, alleszins toch op papier... (Maar dan liever toch een dergelijk uitgangspunt dan een situatie waarbij vooraf al kan worden aangegeven dat een oplossing onmogelijk lijkt ...). Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De obligaties van de PIIGS-landen kenden volgens professor Stefan Duchateau een spectaculair herstel, in het zog van een recordrace op de Europese beurzen. De belegger werd zo op basis van karikaturale standpunten een flinke neus gezet maar er volgt nooit een publieke afrekening voor gemiste kansen in de publieke fora. Enkel dalingen worden uitvergroot zodat aan een investeerder steeds de financiële actualiteit vanuit een vertekend perspectief wordt toegelicht. De oplossing voor het Eurozone probleem was nochtans relatief eenvoudig, alleszins toch op papier... (Maar dan liever toch een dergelijk uitgangspunt dan een situatie waarbij vooraf al kan worden aangegeven dat een oplossing onmogelijk lijkt ...). Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.