Vermits een positieve ontwikkeling van bedrijfsresultaten nog altijd de betere garantie inhoudt voor het behoud en de creatie van werkgelegenheid, bewijst men met de gevoerde politiek volgens professor Stefan Duchateau een grote dienst aan zijn bevolking.

Dit in tegenstelling tot de bedenkelijke ontwikkeling van de winsten van de beursgenoteerde bedrijven in ons eigen land.

Gelukkig is deze evolutie niet representatief voor de ontwikkeling van de bedrijfsresultaten van het totale koninkrijk, want deze grafiek bevat enkel beursgenoteerde bedrijven, daarenboven sterk gedomineerd door de banksector die disproportioneel groot was geworden, niet alleen ten opzichte van de beurs maar vooral in vergelijking met het BBP van het land.

De financiële impact van de crisis was in België dan ook veel groter dan in andere landen. In relatieve termen was dit zelfs groter dan in IJsland of Ierland. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Vermits een positieve ontwikkeling van bedrijfsresultaten nog altijd de betere garantie inhoudt voor het behoud en de creatie van werkgelegenheid, bewijst men met de gevoerde politiek volgens professor Stefan Duchateau een grote dienst aan zijn bevolking. Dit in tegenstelling tot de bedenkelijke ontwikkeling van de winsten van de beursgenoteerde bedrijven in ons eigen land. Gelukkig is deze evolutie niet representatief voor de ontwikkeling van de bedrijfsresultaten van het totale koninkrijk, want deze grafiek bevat enkel beursgenoteerde bedrijven, daarenboven sterk gedomineerd door de banksector die disproportioneel groot was geworden, niet alleen ten opzichte van de beurs maar vooral in vergelijking met het BBP van het land. De financiële impact van de crisis was in België dan ook veel groter dan in andere landen. In relatieve termen was dit zelfs groter dan in IJsland of Ierland. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.