Nyrstar heeft ook het uiterste vertrouwen dat ze, voorafgaandelijk aan de vervaldatum, de goedkeuring zal ontvangen voor het bod van Nyrstar krachtens de Investment Canada Act.

Bij ontvangst van de goedkeuring krachtens de Investment Canada Act, zal het bod van Nyrstar, naast de andere gebruikelijke voorwaarden, als enige specifieke voorwaarde hebben dat minstens 66 2/3 % van de Breakwater-aandelen (op volledig verwaterde basis) uiterlijk op de vervaldag geldig zijn aangeboden (en niet ingetrokken). Het bod blijft open voor aanvaarding tot 17 uur (EDT) op 25 augustus 2011.

De aandeelhouders van Breakwater worden aangemoedigd om hun Breakwater-aandelen zo snel mogelijk aan te bieden. Kingsdale Shareholder Services Inc. bekleedt de rol van bewaarder en informatieverstrekker voor het bod van Nyrstar.

Nyrstar heeft ook het uiterste vertrouwen dat ze, voorafgaandelijk aan de vervaldatum, de goedkeuring zal ontvangen voor het bod van Nyrstar krachtens de Investment Canada Act. Bij ontvangst van de goedkeuring krachtens de Investment Canada Act, zal het bod van Nyrstar, naast de andere gebruikelijke voorwaarden, als enige specifieke voorwaarde hebben dat minstens 66 2/3 % van de Breakwater-aandelen (op volledig verwaterde basis) uiterlijk op de vervaldag geldig zijn aangeboden (en niet ingetrokken). Het bod blijft open voor aanvaarding tot 17 uur (EDT) op 25 augustus 2011. De aandeelhouders van Breakwater worden aangemoedigd om hun Breakwater-aandelen zo snel mogelijk aan te bieden. Kingsdale Shareholder Services Inc. bekleedt de rol van bewaarder en informatieverstrekker voor het bod van Nyrstar.