Verschillende bedrijven maakten vandaag tegenvallende cijfers bekend, in Brussel was dat bijvoorbeeld het geval met Nyrstar. Nyrstar moest op de cijfers meer dan 7% prijsgeven. Opvallende stijgers waren er binnen de BEL 20, Delta Lloyd kon een winst van bijna een half procent vasthouden.

De sterkste daler was Solvay en dat had dan weer te maken met de zwakke cijfers die de Duitse chemiereus BASF voor opening van de beurs bekendmaakte. Er waren nog andere bedrijven die met de resultaten niet overtuigden, zoals bijvoorbeeld ook ABB.

Verschillende bedrijven maakten vandaag tegenvallende cijfers bekend, in Brussel was dat bijvoorbeeld het geval met Nyrstar. Nyrstar moest op de cijfers meer dan 7% prijsgeven. Opvallende stijgers waren er binnen de BEL 20, Delta Lloyd kon een winst van bijna een half procent vasthouden. De sterkste daler was Solvay en dat had dan weer te maken met de zwakke cijfers die de Duitse chemiereus BASF voor opening van de beurs bekendmaakte. Er waren nog andere bedrijven die met de resultaten niet overtuigden, zoals bijvoorbeeld ook ABB.