Vanaf 2011 gaat het echter bergaf en recentelijk werd de steun net boven 3 euro neerwaarts doorbroken (wat de huidige koersversnelling veroorzaakte en aanleiding was voor shorters om zich tot dit aandeel te richten).

Van Herck wenst er toch te wijzen op de extreem oververkochte situatie van het aandeel : dit wordt geïllustreerd door de zeer

lage stand van de RSI-indicator. In het verleden (eind 2008, midden 2012) was dit telkens de aanleiding voor een herstel. Dit sluit niet uit dat de koers nog volatiel kan blijven in de komende dagen en weken.

Maar het lijkt erop dat een technisch herstel (na "positief" nieuws uit Finland ?) nakend is. Boven 3 euro kunnen we van een

trendommekeer spreken, maar Van Herck heeft voorlopig slechts een advies houden.

Vanaf 2011 gaat het echter bergaf en recentelijk werd de steun net boven 3 euro neerwaarts doorbroken (wat de huidige koersversnelling veroorzaakte en aanleiding was voor shorters om zich tot dit aandeel te richten). Van Herck wenst er toch te wijzen op de extreem oververkochte situatie van het aandeel : dit wordt geïllustreerd door de zeer lage stand van de RSI-indicator. In het verleden (eind 2008, midden 2012) was dit telkens de aanleiding voor een herstel. Dit sluit niet uit dat de koers nog volatiel kan blijven in de komende dagen en weken. Maar het lijkt erop dat een technisch herstel (na "positief" nieuws uit Finland ?) nakend is. Boven 3 euro kunnen we van een trendommekeer spreken, maar Van Herck heeft voorlopig slechts een advies houden.