Verkopen door insiders zijn uiteraard nooit een bemoedigend signaal. Bernard Hanssens van Bank Degroof stelt in een vooruitblik op de cijfers van het tweede kwartaal dat Nyrstar de gedane beloftes tot dusver niet of niet helemaal heeft kunnen inlossen.

Koersdoel verlaagd tot 6 euro

Hanssens gaat voor de eerste zes maanden van dit jaar uit voor zwakke cijfers, gecombineerd met macro zorgen voor de komende kwartalen. Hij blijft er anderzijds van overtuigd dat de strategie die door het bedrijf werd uitgelijnd op termijn vruchten gaat afwerpen.

Daarom blijft het positief advies (opbouwen) voor het aandeel op lange termijn gehandhaafd, dit ondanks de zwakke visibiliteit. Voor de waardering van het aandeel gaat de voorkeur van Hanssens uit naar het DCF-model, waarmee het aandeel op 6 euro wordt gewaardeerd.

Verkopen door insiders zijn uiteraard nooit een bemoedigend signaal. Bernard Hanssens van Bank Degroof stelt in een vooruitblik op de cijfers van het tweede kwartaal dat Nyrstar de gedane beloftes tot dusver niet of niet helemaal heeft kunnen inlossen. Koersdoel verlaagd tot 6 euro Hanssens gaat voor de eerste zes maanden van dit jaar uit voor zwakke cijfers, gecombineerd met macro zorgen voor de komende kwartalen. Hij blijft er anderzijds van overtuigd dat de strategie die door het bedrijf werd uitgelijnd op termijn vruchten gaat afwerpen. Daarom blijft het positief advies (opbouwen) voor het aandeel op lange termijn gehandhaafd, dit ondanks de zwakke visibiliteit. Voor de waardering van het aandeel gaat de voorkeur van Hanssens uit naar het DCF-model, waarmee het aandeel op 6 euro wordt gewaardeerd.