De publicatie van de jaarresultaten, die waarschijnlijk slecht zullen zijn, werd al meerdere malen uitgesteld. De normale deadline lag op 30 april, maar dat bleek niet haalbaar. Alle aandacht van het management van Nyrstar ging toen naar de zoektocht van vers kapitaal om het bedrijf te laten overleven. Die reddingsboei werd intussen gevonden bij Trafigura, maar wel ten koste van de kleine aandeelhouder.

Eerder deze week kondigde Nyrstar aan dat het vandaag/zondag zijn jaarresultaten zou publiceren. Door de verkiezingen zou er sowieso weinig aandacht aan besteed worden.

Maar zondagavond om 21 uur is het nog altijd wachten op een persbericht. Een uitleg van het bedrijf is er evenmin.

De publicatie van de jaarresultaten, die waarschijnlijk slecht zullen zijn, werd al meerdere malen uitgesteld. De normale deadline lag op 30 april, maar dat bleek niet haalbaar. Alle aandacht van het management van Nyrstar ging toen naar de zoektocht van vers kapitaal om het bedrijf te laten overleven. Die reddingsboei werd intussen gevonden bij Trafigura, maar wel ten koste van de kleine aandeelhouder. Eerder deze week kondigde Nyrstar aan dat het vandaag/zondag zijn jaarresultaten zou publiceren. Door de verkiezingen zou er sowieso weinig aandacht aan besteed worden. Maar zondagavond om 21 uur is het nog altijd wachten op een persbericht. Een uitleg van het bedrijf is er evenmin.