De obligaties zullen worden uitgegeven via een openbaar aanbod in België en Luxemburg. KBC Bank en ING Belgium handelen als Joint Lead Managers en underwriters voor het aanbod.

Volgens het bedrijf zelf biedt het aanbod van obligaties biedt een opportuniteit voor investeerders in België om deel te nemen en vult het de recent aangekondigde lange termijn financieringsinitiatieven aan.

De opbrengsten van het aanbod zullen de financieringsbronnen verder diversifiëren en zullen ervoor zorgen dat Nyrstar de noodzakelijke financiële sterkte om de strategie te realiseren blijft handhaven.

Wouter Vanderhaeghen: "De obligatie-emissie kadert in de strategie van Nyrstar. Het extra geld kan er toe bijdragen dat het bedrijf die strategie kan uitoefenen. Ik ben koper van de aandelen van Nyrstar, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 12,50 euro."

De obligaties zullen worden uitgegeven via een openbaar aanbod in België en Luxemburg. KBC Bank en ING Belgium handelen als Joint Lead Managers en underwriters voor het aanbod. Volgens het bedrijf zelf biedt het aanbod van obligaties biedt een opportuniteit voor investeerders in België om deel te nemen en vult het de recent aangekondigde lange termijn financieringsinitiatieven aan. De opbrengsten van het aanbod zullen de financieringsbronnen verder diversifiëren en zullen ervoor zorgen dat Nyrstar de noodzakelijke financiële sterkte om de strategie te realiseren blijft handhaven. Wouter Vanderhaeghen: "De obligatie-emissie kadert in de strategie van Nyrstar. Het extra geld kan er toe bijdragen dat het bedrijf die strategie kan uitoefenen. Ik ben koper van de aandelen van Nyrstar, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 12,50 euro."