De obligaties zullen worden uitgegeven via een openbaar aanbod in België en Luxemburg. KBC Bank en ING Belgium handelen als Joint Lead Managers en underwriters voor het aanbod.

Heinz Eigner, chief financial officer van Nyrstar, gaf de volgende toelichting: "Dit aanbod van obligaties biedt een opportuniteit voor investeerders in België om deel te nemen en vult onze recent aangekondigde lange termijn financieringsinitiatieven aan. De opbrengsten van het aanbod zullen onze financieringsbronnen verder diversifiëren en zullen ervoor zorgen dat we de noodzakelijke financiële sterkte om onze strategie te realiseren blijven handhaven."

De obligaties zullen worden uitgegeven via een openbaar aanbod in België en Luxemburg. KBC Bank en ING Belgium handelen als Joint Lead Managers en underwriters voor het aanbod. Heinz Eigner, chief financial officer van Nyrstar, gaf de volgende toelichting: "Dit aanbod van obligaties biedt een opportuniteit voor investeerders in België om deel te nemen en vult onze recent aangekondigde lange termijn financieringsinitiatieven aan. De opbrengsten van het aanbod zullen onze financieringsbronnen verder diversifiëren en zullen ervoor zorgen dat we de noodzakelijke financiële sterkte om onze strategie te realiseren blijven handhaven."